23 februari, 2010

Godnatt!

Såklart är man ute i sista minuten med skolarbete.
Jag är obotlig expert på att skjuta fram sånt,
spec när det handlar om att läsa böcker.

Och vad gör man mest på universitet.
Jo, läser böcker.

Men nu har jag ordbajsat klart om mina makt och etik frågor
och nadia borde ha matat klart sina kossor nu. ^^


Längtar efter min älskade m.
tis.ons.torsem. SEN SÅ är jag i hbg i några dagar.


Dagens AHA däääär är den. Vart min stora försvarets, en som jag köpte ny för några veckor sen som har haft en viss förmåga att gömma sig för mig. Men idag hittade jag den i en necessär. Så himla gött.


Ischlo pischlo nu svider de i ögonen av trötthet, trots att jag sovit 1½h idag på eftermiddagen. Lustigt. Men sömn är fina grejer. Jag borde lära mig uppskatta det mer på kvällarna.. och inte bara nätterna.

Föresten, ingen som har koll på något roligt sommarjobb till mig till sommaren?PUSS och dröm sött mina små körsbärssöta vänner!

2 kommentarer:

 1. Svar: Oj! Det är som jag med godis, fram till för en månad sedan ungefär åt jag godis varje dag. Inte hälsosamt alls! Nu har jag lyckats hålla det till helgerna. Chips däremot har jag inga problem med, så det kan jag äta någon gång ibland oavsett det är helg eller vardag. Starkt jobbat med de två veckor du klarat hittills! Är säker på att du kan klara det om du bara fortsätter att peppa dig själv och få stöd från din omgivning.

  Och ja, chipsen var grymt goda. =)

  SvaraRadera
 2. Haha.. shit, ja trodde kossorna va klar men nu har nya klöver vuxit upp ju.. suck.. ;p

  MEN.. ja har ordbajsat ihop nåt dravvel å snacka om imorron (idag, typ om 5 timmar).. ses!

  Puss //Mormor (ja har döpt om mig från Farmor till Mormor för ja kan ju aldrig bli Mormor så ja tänkte att de passade bättre ju.. blablabla.. gonatt ;)

  SvaraRadera