31 december, 2008

3.00

Imorgon, eller snarare om några timmar.. så åker jag upp till sundsvall.
Ska bli grymt kul att träffa alla kära vänner igen! :D
jag blev så glad idag efter att ha haft en rätt trött och pissig dag rent psykiskt för jag var så svinigt trött hahah.
men jag har haft det riktigt trevligt idag, sov typ 2½h igårnatt, la mig vid 6 och klev upp 8.30.. mycket segt som sagt! Vi for med hela familjen till valbo, strosa runt där lite. Jag köpte 12champangeglas för 12kr på ikea. MEGAfynd! Så nu har jag fyllt upp mitt glasskåp yttligare, jag skulle dock vilja ha några riktigt stora vinglas.

Vi käkade på ikearesturangen, sjukt fullproppad. Annes kotte på bilden där nere, hon blev helt kär i mina armar.. hon typ peta på dem hela tiden.. och sen la hon huvudet mot min arm och log hur mycket som helst!

Väl hemma, la jag mig i sängen för att försöka sova lite.. Gick inte så efter en timmes försök att sova gick jag upp, hjälpte mamma med att sätta ihop skohyllan hon köpt till hallen.
Sen kom pappa hem från jobbet, han lagade lite pasta och skinksås, mycket gott!
Och jag såg "skägget i brevlådan" för första ggn idag, som signe har tjötat en massa om. Efter maten började jag packa och tvätta och gjorde några sköna remixplattor.. och nu vill min dator göra en automatisk uppdatering.. typ 3-4ggn sen jag kom till shamn haha.. Men det är väl ett tecken på att jag ska sova..

Tack för att du finns. Du sa precis det jag behövde höra. Ett enkelt hej. Hur mår du..


Guds rika välsignelser och GOTT NYTT ÅR!
I sundsvall kommer jag inte ha tillgång till ngn dator så jag kommer väl blogga från mobilen och den finns jag såklart tillgänglig på! 2.37sek kvar tills datorn startar om..

Men nu är det dags att sova så jag orkar köra upp till sundsvall imorrn!
GOSH va kul det ska bli!!! FRID vare med er vänner!

2 kommentarer:

  1. Älsklings du! vi måste se till att ses. Gott nytt år! <3

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det trevligt ;D hur är det med dig sötan??

    SvaraRadera